Forum-Kredytowe.pl - Specjalistyczne Forum Dyskusyjne

Tematyka: kredyty hipoteczne, gotówkowe, samochodowe. Opinie i dyskusje.

bardzo prosze o rade. - Forum-Kredytowe.pl

FAQ Szukaj Rejestracja Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaloguj RSS

bardzo prosze o rade.

Forum-Kredytowe.pl -> Kredyty Gotówkowe
Autor Wiadomość
cenwer

2008-11-19, 23:08     bardzo prosze o rade.

witam. mam pewien problem. jestem opiekunem babci ktora ma 79 lat. babcia niedowidzi z tego wzgledu ciezko jej sie sprawnie i bez problemu podpisac. mam spisany u notariusza akt notarialny w ktorym babcia udziela mi zastepowania i reprezentowania w jej imieniu wobec wszelkich wladz, sadow urzedw admnistr. passtwowej, samorzadowej, poczty,policji,zusu, osob prawnych i fizycznych. do skladania w jej imieniu wnioskow i oswiadczen, zawierania i rozwiazywania umow a takze wypowiadania, zrzekania sie uprawnien skladania dokumentow. reprezentowania przed bankami we wszystkich sprawach w tym do zalozenia rachunku bankowego, wplat i wyplat na rachunek, likwidacji rachunku bankowego oraz skladania wszelkich dyspozycju. zawierania w tym skladania i wypelniania wnioskow kredytowych, umow kredytowych z bankiem kredytujacym wedlug mojego uznania.ustanowienia zabezpieczen udzielonego kredytu, wystawienia weksla in blanco, i podpisania deklaracji wekslowejtytulow egzekucyjnych w wykonaniu postanowien umow kredytowych...........................
do tego mam jeszcze osobne pelnomocnictwo.
mam pytanie chcialbym wziac kredyt gotowkowy raczej wysoki. czy byloby to mozliwe w jakims banku.posiadam akt notarialny dowod babci i zaswiadczenie o tym ze otrzymuje 1390 zl emerytury. bardzo prosze o pomoc w osiagnieciu kredytu. moj meil to ewelinka120-gmail.com dziekuje pozdrawiam

Strona 1 z 1