| Autor |
Wiadomość |
Ewelina
Gość
|
2008-01-25, 21:33 W jakim banku warto zaciągnąć kredyt hipoteczny?
Jaki bank ma najkorzystniejsze warunki dla potencjalnego kredytobiorcy? Mam zamiar kupić mieszkanie i chętnie przyda mi się taka informacja 
|
majkel70
|
2008-01-26, 12:54
tez sie juz troche rozgladalem i to chyba wszystko zalezy co cie interesuje jakie masz dochody jakie juz uzbierane pieniadze, czy chcesz potem przewalutowywac czy zamierzasz splacac w walucie czy w zl :> duzo duzo bardzo duzo rzeczy:) ja osobiscie zastanawiam sie nad oferta GE z uwagi na mozliwosc finansowania wlasnej dziallanosci jesli jej powierzchnia nie bedize wieksza niz 40 % ale to jeszcze mi to pewnie duzo czasu do tego zjedize =] ogolnie warto sie przejsc po bankahc i popatrzec co ciekawe maja...
|
ziut19
2008-01-26, 15:08
Najkorzystniejsze warunki ma ten, ktory da Ci kredyt i spelni najwiecej Twoich wymagan.
Oczekiwania kazdego kredytobiorcy sa inne, dlatego tez i bankow na rynku troche wiecej niz jeden.
Gdyby jeden z nich mial najkorzystniejsze warunki, to... po co bylyby inne.
Dygresja: akurat info o powierzchni komercyjnej przy zakupie mieszkania, to raczej malo przydatna informacja. Po drugie sa banki, ktore dadza nawet do 50% takiej powierzchni i na dodatek nie podwyzsza z tego powodu oprocentowania.
|
majkel70
|
2008-01-27, 13:54
nie twierdze ze nie ma :> po prostu jak na razie tam zajrzalem i to przykulo moj wzrok...
|