| Autor |
Wiadomość |
marten
|
2008-09-28, 07:33 szukam kredytu
Witam wszystkich
Moja sytuacja z pewnoscia nie rozni sie od wielu innych osob, ale niestety generuje problemy. Otoz mam wysokie dochody, duza zdolnosc kredytowa, chce oczywiscie kupic mieszkanie, ale mam negatywna historie w BIK. Podczas rozwodu i klotni o podzial majatku kredyt hipoteczny nie byl splacany w terminie przez 3 miesiace, bank rozpoczal windykacje, przy sprzedazy mieszkania kredyt oczywiscie zostal splacony co do zlotowki przed terminem. Informacja o powstalym zadluzeniu jest, o wczesniej splacie kredytu niestety nie.
Stad moje pytanie - kto moze mi zaoferowac kredyt? Interesuje mnie kwota 400 tys PLN, jeszcze raz zaznaczam, ze nie jest problemem zdolnosc kredytowa, ale BIK. Bede wdzieczny za pomoc.
|
mariuszbierdzio
|
2008-09-28, 09:48
Witam,
Przy negatywnej weryfikacji BIK, sytuacja kredytowa jest trudna, ale nie beznadziejna.
Pozdrawiam
|
doradca.kredytowy.wawa
|
2008-09-29, 17:09
Jak dawno temu Pans spłacił kredyt ? czemu nie ma uaktualnienia w BIKU?
W Dombanku może Pan uzyskać kredyt przy negatywnej sytuacji w BIK , mogę przesłać ofertę na maila jeśli to Pana zainteresuje .
|
expert
2008-09-29, 17:14
proszę złożyć wniosek do tego banku o usunięcie danych z BIK i po miesiącu może Pan otrzymać kredyt w każdym banku.
|