zbylu81
|
2008-08-26, 17:00 Kredyt mieszkaniowy w BGŻ
Witam jak w temacie interesuje mnie kredyt o wartości 300000 wartosc nieruchomosci 320000 na wspolkredytobiorce dziewczyne dochody zagraniczne 14000 na 2 osoby na reke bez innych kredytow i zobowiazan prosze o porady na tremat BGŻ brał juz ktos moze tam kredyt chodzi głównie o finansowanie w 90-100% kredytu w CHF oraz dochody zagraniczne
|
zbylu81
|
2008-08-26, 23:54
Oczywiście mogą byc oferty innych banków jezeli tylko będą atrakcyjne chętnie skorzystam,zależy mi na czasie,orasz szybkim rozpatrzeniem wniosku,Przypominam :
-praca za granica
-wpływy na konto z ost.2 m-cy (udokumentowane pełne zarobki Duńskimi payslipami,oraz zeznaniem za cały rok poprzedni plus podsumowanie zarobków otrzymanych do czasu złożenia wniosku kredytowego)
-umowa o prace na 6 m-cy wstecz i 5 lat na nas oboje
-zarobki 14000 + ..miesięcznie na rękę(mieszkanie w Danii i koszty utrzymania juz odliczone)
-finansowanie nieruchomosci przez bank 100%
Proszę o juz konkretne oferty na mail Tomaszewicz81-wp.pl najlepiej z załącznikami dokumentów potrzebnych do wniosku najlepsze oferty jestem w stanie wybrac do tygodnia gdyz jadę do Polski i planuję złożenie konkeretnego wniosku do konkretnego banku.Dziękuję i pozdrawiam
|